Det lär bli en smärre chock för oss nästa vecka... Från ca +15 dagtid (+7 nattetid) till +35 dagtid och +22 nattetid. ;)
Tror det är bra att vi använder våtdräkt när vi dyker så att vi kan dricka på och inte behöver svettas på land innan dyket...
Vi var hos våra goda vänner på middag ikväll. Dom två träffade vi på liveaboard (dykbåt, med dyk, mat och boende ombord) i Egypten vid årsskiftet tidigare i år.
Efter middagen visade de fantastiska videoklipp på mikroliv de filmat från vattnen kring Bali och norra Sulawesi i Indonesien. Vid ön Lembeh (Sulawesi) kommer vi vara på vid den första tiden. Så kallat "muck diving" är välkänt där, området är rikt på mikroliv på grund av vulkanisk sand och gott om näring samt ganska strömt vatten. Man kan hitta bland annat vackra nakensnäckor, frog fishes, mantisräkor och pygmysjöhästar där. Det var verkligen inspirerande och vackra videoklipp att det kliar något våldsamt i våra fenor! Snaaaart!
En lydnadstävling med min boxer Ester innan avresan hann vi med idag (anmälde oss för säkerhets skull till två tävlingar). Det gick väldigt bra! Mer om det finna att läsa på Esters blogg, välkommen även dit! 
Http://sweetester.blogg.se