... H som Hemresa. 53 dagar har gått sedan vi lämnat Sverige för Sydostasien. 
 
Det har varit 53 fantastiska och oförglömliga dagar. Sju länder har vi hunnit med (Indonesien, Singapore, Malaysia, Vietnam, Kambodja, Thailand och Burma). Och en massa saker har vi också hunnit med, både i havsdjupet, bland klipporna, folkvimlet och kultur samt inuti regnskogen och tempelområden. 

Sett och lärt oss en massa, som vi tar med oss vidare i livet.
 
Min reseloggbok har nu cirka 111 sidor fulla med text. När vi är hemma igen så tänker jag göra klar loggboken och printa ut lite bilder att klistra in. Kanske även blogginläggen, för de existerar kanske inte för all evighet ute i cyberrymden. Att kunna ta fram reseloggboken och minnas tillbaka allt igen är en hit jag lärt mig från mina låg-/mellanstadielärare Gunilla, Agneta och Åsa. Min första "dagbok" jag skrev var från 2v seglatsen mellan Lissabon i Portugal till Mallorca i Spanien år 2000. Sedan dröjde det till 2003 innan det återigen blev aktuellt med reseloggbok (föredrar att kalla det istället för dagbok...) då jag seglade tillsammans med mina föräldrar i Medelhavet. Böckerna har jag absolut kvar och jag förvånas över hur lite man faktiskt minns jämfört med vad man tror, när man läser dom.
 
Den här bloggen finns kvar och kommer fortsätta vara rese-/upplevelseblogg etc. Ester har även en egen blogg, där jag är hennes sekreterare... ;)
http://sweetester.blogg.se
 
Må så gott och ta hand om er alla! Tack för att ni följde och läste om vår resa.
 

1 kommentarer

Winninge

25 Nov 2015 18:45

Välkomna hem igen. Ska faktiskt bli lite skönt att veta att ni är tillbaka till hemmets trygga vrå. Hoppas bara att lilla gråa Sweden inte är trist nu efter alla era äventyr.

Kommentera

Publiceras ej